Ürün Galerisi

      AT KILI

Bilimsel testler at kılının mükemmel bir mikro-iklim yarattığını, bizi sıcak ve soğuk koşullarda konforlu kıldığını kanıtlamıştır. At kılı doğası gereği çok dayanıklıdır ve fantastik bir  havalandırılabilirlik özelliğine sahiptir. Delikli lifler nemi vücuttan uzağa taşıyarak konforlu bir mikro-iklim sunarlar.

          Dünyanın en yüksek kalite yatak üreticileri ve döşemecileri, at kılını daha yüksek dayanıklılık ve konfor elde etmek adına kullanmaktadır. Bu üreticiler at kılını, hem yataklarında hem divanlarında geleneksel ‘‘el yapımı’’ üretim teknikleri ile kullanmaktadırlar. At kılı, İngiltere ve Avrupa’da tüm özel kalite üreticiler tarafından sıklıkla kullanılmaktadır.                                                                                     

           At kılı doğası gereği çok esnektir ve harika havalandırma özelliklerine sahiptir. İçi boş elyaf, nemi vücuttan uzaklaştırır ve rahat bir mikro iklim sağlar. En kaliteli yatak üreticileri ve döşemeciler tarafından ürünlerine daha fazla dayanıklılık ve konfor sağlamak için kullanılır. Bu üreticiler, geleneksel 'el yapımı' üretim teknikleriyle hem divanlarda hem de şiltelerde saç kullanırlar. Bu saç türü, İngiltere ve Avrupa'daki tüm üstün kaliteli üreticiler tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. İğneleme işleminde kıvrılmış lifler, normal olarak bir kendir veya PP sırt üzerine özel bir teknikle birbirine bağlanır. Liflerin daha iyi bağlanması için ince bir lateks tabakası da uygulanabilir. İğneli hindistan cevizi ve saç rulo ve tabaka halinde üretilir.